Eten met geweten is lekker goed!

Assortiment  

Frank en Frij vlees is op verschillende manieren te verkrijgen:

Op zaterdag is de boerderijwinkel geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Het  Frank en Frij vlees is keurig verpakt, ingevroren en voorzien van een duidelijk, informatief etiket. De porties zijn voor twee personen verpakt.  Het assortiment: schouder -en ribkarbonades; varkenshaas; verse worst; gehakt;  hamlappen; speklappen; rollade; fricandeau; nasi vlees; spare ribs; schnitzels; leverworsten; soepvlees. 
DOWNLOAD de PRIJSLIJST

NIEUW PRODUCT in de boerderijwinkel en voor verzending: 'n SCHARRELTJE.

Een droge worst van zuiver Frank en Frij vlees. Ambachtelijk gedroogd en bereid met een vleugje knoflook. De worsten hebben een gewicht van circa 200 gram.
Kennismakingsprijs: € 3,75 per stuk en 3 worsten voor 10 euro.

De worsten worden opgestuurd in speciale envelop voor de verre fijnproevers. Minimale afname dan 3 stuks. De verzendkosten zijn voor de fijnproever!
 

 

 

Roze Aandeel: neem een aandeel in Frank en Frij. Zes keer per jaar ontvangt u een vleespakket van 2,5, 5 of 10 kilogram. Om de maand een pakket scharrelvlees!
Lees verder over deelname en mogelijkheden op: www.roze-aandeel.nl


Of koop een ROZE AANDEEL waardebon weg. Met bedrag naar keuze. (Ook leuk om weg te geven aan iemand) Wanneer u de waardebon in de boerderijwinkel inlevert ontvangt u 10% dividend! Oftewel: u krijgt meer vlees dan uw waardebon aangeeft. Een diervriendelijke kiloknaller......


Please een Varken: reserveer een half of heel varken met familie, vrienden of collega's.
Ga voor informatie en deelname naar www.please-eenvarken.nl